About

About


The Ultimate Fighting Destination Welcomes You!

While the story of this martial arts club is not as tumultuous and vivid as some stories out of ancient Chinese or Japanese epos tales, still we have more than 20 years of our proud history…

It was in 1996, when the founder of the club, Hans Breuter was still considering whether to go the college for getting a law degree or pursue a career of teaching martial arts for the living.

Luckily for 15, 00 students he and his Trainer have taught since, Hans decided that founding a school of his own would be the best decision.

During those 20 years Hans and his colleagues have achieved a tremendous level of success, helping thousands of individuals in becoming more empowered, fit, healthy and mind-balanced!

Currently we offer

  • Brazilian Jiu-jitsu
  • Karate
  • Kickboxing
  • Little Dragons
  • Mixed Martial Arts (MMA)
  • Filipino Martial Arts

Classes

Awards

Experienced Trainer

Attendees

Testimonials

Een geweldige sfeer en een goede vibe op momenten dat je binnenstapt, erg dankbaar om een deel te mogen zijn van deze sportclub. Verschillende keuzes binnen mabuhay om aan deel te nemen en voor alle leeftijden zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.

Stacey

Een heel leuk team met een hele vriendelijke eigenaar. Een veilige omgeving waar je sterker, beter en fitter kan worden, maar waar je voornamelijk na elke training met een goed gevoel en een lach naar huis kan gaan.

Thijs

Eindelijk een leuke sportschool met aandacht voor Boks, Fit2Fight en Krav Maga lessen. Lekker harstlag verhogende technieken met een informele en gezellige sfeer. Mike is een uitstekende instructeur die met humor en overtuiging de lessen levert.

Tim

Onze dochter heeft elke keer weer zoveel lol bij de jongste kids tijdens Kids Krav Maga en onze zoon gaat ook heel graag naar de trainingen waarbij hij elke week weer wat nieuws leert. Ze waren verkocht vanaf de eerste kennismaking met Kids Krav Maga. Mike is altijd gemotiveerd, vrolijk en enthousiast. Hij past zich…

Petra

Mabuhay is een aanrader voor iedereen. Van beginner tot gevorderde, iedereen kan hier terecht en dat merk je vooral tijdens de lessen. Iedereen wordt gelijk behandeld en wordt geholpen als ze ergens niet aan uitkomen.

Stefan

Trainen met elkaar op eigen niveau. Respect voor elkaar en een gezellige sfeer. Elke keer verschillende technieken en oefeningen waarbij je elkaar kan helpen en geholpen wordt wanneer het niet lukt. De lessen worden gegeven door een enthousiaste trainer die er echt de tijd voor neemt.

Eveline

Mike is gedreven, gepassioneerd , vriendelijk en zeer professioneel. Zijn lessen ‘vangen’ alle principes , waar het bij sport om gaat: respect , inzet , techniek en resultaat. En vergeet vooral ‘plezier’ niet. Ik ben er nog maar kort, maar voel me thuis bij de groep. Leuke mensen ! Echt top. Mike ga zo door;…

Mijntje

De lessen zijn heel divers, geen een week is hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk. Naast het opbouwen van conditie werk je aan je weerbaarheid. Mike is een fanatieke leraar die de juiste handvaten biedt. Door zijn energie wil je ook een stap extra zetten. Ik train met veel plezier.

Ron

Een aanrader voor iedereen die fit wilt worden/blijven of gewoon plezier wilt hebben en zichzelf tot het uiterste wilt brengen! Of je nu beginner bent of gevorderde, de uitdaging ligt bij jezelf. Wel word je goed gecoacht om het maximale uit de training te halen. De lessen worden goed verzorgd, duidelijke uitleg en goede voorbeelden.

Nadir

Mike is een kundige man met veel verstand van de materie. Hij brengt alle theorie en praktijk op een eenvoudige en enthousiaste manier over. Hierdoor word je zelf ook enthousiast en ben je gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten. Ik vind het super leuk bij Mabuhay en raad het anderen zeker aan!

Nesrine

Een dojo met een goede sfeer en geen haantjes. Iedereen traint op eigen niveau waarbij de instructeurs je weten te motiveren om elke keer een stapje meer te doen.

Samantha

Lekker sporten in een leuke groep en een gezellige sfeer. De sport spreekt mij aan omdat je effectieve technieken leert om jezelf te verdedigen als dat nodig is. Een Instructeur die kennis van zaken heeft en vol is van enthousiasme. Top Mike!

Liselotte