Kids Krav Maga

Kids Krav Maga is een realistisch, makkelijk te leren, effectief en vooral ook LEUK zelfverdedigingsprogramma. Het is een spannend en lonend programma dat naast weerbaarheid ook zorg draagt voor de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren door middel van spelletjes, oefeningen en training. De technieken die we ze leren zijn dezelfde technieken als die gegeven worden aan volwassenen.

Tijdens de Kids Krav Maga lessen wordt er vooral gewerkt aan reële zelfverdedigingstechnieken en conditie.

Ons doel is de leerlingen te laten realiseren dat het succesvol zijn in leven, bestaat uit toewijding en discipline. Wij willen zelfvertrouwen opbouwen en een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De nadruk in de lessen zal liggen op eerbied en respect, sportiviteit, fun, samenwerken en het gebruik van een gezond verstand.

Er worden lessen gegeven aan leerlingen in de volgende leeftijdscategorie: 7 t/m 14 jaar. Vanaf 15 jaar kan deelgenomen worden aan de reguliere Krav Maga lessen.

Kinderen van 7 t/m 9 jaar trainen op zaterdagochtend van 09:00 tot 09:45 of maandagmiddag van 16:30 tot 17:15

Kinderen van 9 t/m 10 jaar trainen op woensdagmiddag van 16:30 tot 17:15

Kinderen van 10 t/m 12 jaar trainen op  woensdagavond van 18:00 tot 18:45 

Kinderen van 12 t/m 14 jaar trainen op dinsdagavond van 18:00 tot 18:45 (Krav Maga Teens)

Check hiervoor het rooster.

 

 

Evenement tijdschema's (4)

Zaterdag
-

Woensdag
-

Maandag
-
Mabuhay Selfdefense Mabuhay Selfdefense

Woensdag
-