Onze Body & Mind Balance lessen zijn momenten voor jezelf! De lessen zijn gebaseerd op de holistische levensstijl, gericht op balans tussen lichaam en geest. Onze ervaren leraar is de hele wereld over geweest om deze manier van leven zich eigen te maken en jou hierin te begeleiden.

Je ontwikkeld kracht en flexibiliteit door middel van Chinese Daovin oefeningen. De les wordt afgesloten met Zen meditatie voor focus en innerlijke rust. De perfecte manier om spanningen los te laten. De geleerde technieken neem je voor altijd met je mee en kunnen zeer waardevol zijn om stressvolle situaties onder controle te krijgen. Denk aan ademhalingstechnieken die je kunt toepassen wanneer nodig.

Iedereen vanaf 15 jaar is welkom, je kunt op elk moment instappen. Ook bij lichamelijke problemen kan Body & Mind Balance een uitkomst zijn.

Op vrijdagochtend is de Body and Mind balance gericht op Tai Chi. Deze traditionele vorm komt uit China en is gebaseerd op Martial Arts bewegingen. De oefeningen zijn rustig waarbij je goed op je ademhaling moet letten. Door de bewegingen te synchroniseren met je ademhaling zorg je voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Je krijgt er een scherpe geest van en het houdt je lichaam soepel.

Op zondag richten wij op ons innerlijke rust en geven wij Yoga.

Zet de eerste stap naar meer innerlijke rust, balans en gezondheid en kies voor jezelf. Vraag hier je gratis proefles aan, je bent van harte welkom!

 

 

Event Timeslots (4)

Maandag
-
admin admin

Vrijdag
-
admin admin

Zondag
-

Woensdag
-